INOVATIE SI CALITATE PENTRU UN VIITOR FARA PROBLEME

Societatea Pomarione Comp s-a infiintat in 2009 in urma participarii la "Programul international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in bussines" EMPRETEC de la Leghia - Cluj.

ws_teamIn 2010 progrmul "ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS" ne-a oferit sansa unui training (aprilie - septembrie) in Portugalia la WS Energia S.A. WS Energia este un producator de urmaritori solari si unul din cei mai mari distribuitori de componente fotovoltaice din Portugalia. Aici am pus bazele afacerii in domeniul solar si tot aici a aparut pentru prima data denumirea de SOLARVEST un nume reprezentativ pentru domeniul de activitate ales. Trainingul la WS-Energia a fost unul complet si a acoperit toate compartimentele necesare unei societati de la montaj sistemelor fotovoltaice la vanzari si project management. Perioada petrecuta la WS Energia Portugalia m-a ajutat sa schimb aproape in intregime strategiile utilizate in trecut si ideea despre clienti. Prieteni de la WS Energia m-au ajutat sa inteleg ca clientul nu este doar o persoana care cumpara un produs si pleaca, ce este o recomnadare caruia trebuie sa-i oferi solutia optima astfel incat sa fie multumit si se te recomnade la alti clienti. De asemenea dupa achizitia unei solutii complete clientul trebuie ajutat si la partea de mentenanta si intretinere, astfel incat produsele achizitionate sa aiba o durata de viata cat mai indelungata.

Parteneriatele cu WS Energia, Kospel, Solarzentru Allgau GmbH precum si legaturile pe care Solarvest le are cu alte companii ne ajuta sa oferim clientilor nostri cele mai competitive preturi din Romania pentru toate produsele pe care le comercializam precum si solutii inovative, ingenioase care sa satisfaca orice dorinta a clientului.

Solarvest ofera solutii inovative pentru produsele si serviciile pe care le presteaza, care sa satisfaca nevoile oricarui tip de client. In acest scop Solarvest examineaza fiecare caz in parte si propune solutia optima, care ofera cel mai bun raport calitate-pret. De asemena oferim servicii de mentenata si intretinere a produselor pe perioada de garantie si dupu terminarea aceateia.

Misiune: Clientul pe primul loc!

Aducerea energiilor regenerabile in fiecare casa si companie din Romania dupa modelul din intreaga lume prin aducerea clientului in centrul atentiei este misiunea noastra. Aceasta misiune este posibila datorita unei retele de instalatori, electricieni si sitului web. Obiectivul este de a aborda toate tipurile de clienti de la companii industriale la clientul casnic si de a satisface nevoile lor.

Satisfacerea clientului inseamna:

Calitatea si disponibilitatea celor mai bune produse de pe piata

Precizie in proiectarea instalatiei

Suport tehnic inainte, in timpul si dupa instalare

Corectitudine in informarea clientului

Viziune: Energie regenerabila fara frontiere

Energia schimba lumea

Exista inovatii care ne incurajeaza sa privim mai departe, spre viitor.

Exista tehnologii noi care ne pot schimba radical modul de viata si gandirea.

Solarvest a vazut potentialul energiilor regenerabile si investeste in aceasta resursa de energie.

Solarvest doreste sa scrie in continuare cele mai frumoase pagini in domeniul energiilor regenerabile.

Colaboratori:

ENFSolar

Solarvest Oradea este membru si colaborator ENF Solar. Compania ENF Solar ofera clientilor cea mai completa baza de date cu companii care activeaza in domeniul solar fotovoltaic pe intreg mapamondul. Toate informatiile sunt verificate si clasificate.

logo_ENF_Solar

Energoteh Proiect

Principalul colaborator al Solarvest Oradea. in vederea montari sistemelor solare fotovoltaice este ENERGOTEH PROIECT S.R.L., un expert in domeniul energetic care dispune de certificarile ANRE: tip B, tip C1A, tip C2A si certificari ISO 9001, ISO 14001. Impreuna am realizat peste 1.3 Mwp.

logo_Energoteh_proiect