Executie - sisteme solare

solarvest_executie

Parcuri solare oriunde in Europa

Solarvest executa parcuri solare fotovoltaice in toata Europa alaturi de partenerii sai. Solarvest impreuna cu companiile partenere dispun de echipe de profesionisti, gata sa raspunda cu seriozitate, promptitudine, solicitarilor dumneavoastra. Misiunea noastra este de a va oferi cele mai avantajoase solutii in domeniul solar, deoarece succesul nostru depinde de satisfactia dumneavoastra.

Sisteme solare fotovoltaice

Solarvest impreuna cu partenerii sai executa lucrari atat in reteaua de distributie a energiei electrice, cat si in instalatiile consumatorilor (casnici sau industriali).

Executam in intregime lucrarile necesare pentru realizarea de parcuri fotovoltaice precum si legatura la reteaua nationala de energie a acestora. Dispunem de atestarile ANRE (B, C1A, C2A) pentru executarea de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV-20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV.

Executam lucrari de montaj pentru sistemele solare fotovoltaice autonome unde oferim solutii optimizate pentru fiecare client in parte.

Sisteme solare termice

Oferim la cheie sisteme solare termice pentru case de locuit si sisteme idustriale.