Proiectare - sisteme solare

solarvest_proiectare

Solarvest la nivel mondial

Proiectele interne si internationale de sisteme solare este o alta componenta de baza a Solarvest. Sistemele solare proiectate si instalate de la fondarea noastra ne-au facut un expert in piata de proiecte solare. Clientii nostri apreciaza expertiza noastra tehnico/economica in planificare, management de constructii si consultanta financiara. In functie de nevoile clientului, Solarvest poate efectua doar o parte dintr-o lucrare sau poate realiza intreg proiectul in calitate de antreprenor general, astfel va ofera un sistem solar la cheie.

Am construit sisteme solare in Portugalia si Romania, dar daca doriti, putem sa o facem oriunde in lume.

Solutii personalizate pentru randamente ridicate

Va oferim sisteme solare optim proiectate pentru a se potrivi cerintelor proiectului dvs. Indiferent daca sistemele solare sunt situate pe un acoperis, in spatii deschise, conectate la retea sau izolate: avem o solutie personalizata pentru fiecare.

Sistemele solare sunt investitii de capital pe termen lung. Noi lucram exclusiv cu branduri de calitate, care garanteaza performanta stabila si astfel, randament ridicat pentru toata durata de viata a unui sistem. Monitorizarea profesionala a sistemelor solare precum si intretinerea periodica a acestora asigura functionarea fara probleme.